Bed & Breakfast i Ribe

Det forstår vi godt, for Ribe er en helt og aldeles dejlig by tæt på den tyske grænse. Med “tæt på den tyske grænse” mener vi, at vi tilbyder overnatning i Sydvestjylland i fantastiske Ribe, der har cirka 8.000 indbyggere. Mange kender måske mest Ribe for storkereder eller domkirken, men vi bryster os af at vi har et veltrimmet byliv med masser af muligheder for overnatning. Bed & Breakfast i Ribe hører absolut til et af de mest yndede mål fra vores turister og vi oplever stor søgning på vores hyggelige Bed & breakfast beliggende midt i Ribe.

Ved du for eksempel at Ribe er Danmarks ældste by? Det siges i al fald, at Ribe blev grundlagt omkring år 705, hvilket jo er ensbetydende med et jubilæum i 2015. Ribe ligger ganske tæt på Vesterhavet og tæt på den tyske grænse. Faktisk vil vi mene at du snildt kommer fra vores Bed & Breakfast i Ribe til den tyske grænse på under en time. Dermed kan du foretage lidt hyggeindkøb, mens du snuser til den tyske stemning.

Overnatning tæt på den tyske grænse

Vi har drevet vores Bed & Breakfast i Ribe igennem mange år efterhånden, og vi oplever tit at overnattende gæster snakker andet end dansk. Vores Bed & Breakfast i Ribe besøges af gæster fra Danmark, Tyskland, England, Holland, Italien og mange andre lande, og gentagne gange hører vi gæsternes beundring af Ribe som en meget hyggelig købsstad tæt ved den tyske grænse.

Mange velbevarede bygninger og huse opfanger hurtigt gæsternes opmærksomhed, og vi er absolut også stolte af Ribe Domkirke, der blev begyndt opført i 1110. I det hele taget er vi stolte af at drive vores Bed & Breakfast i Ribe, fordi der er så mange spændende ting, der omgiver os til dagligt. Vadehavet med det farverige fugleliv, hvor mange sikkert tænker på “Sort sol” og Vesterhavet med de brusende bølger, som hver dag minder os om den fantastiske natur vi har tæt ved Ribe.

Bed & Breakfast midt i Ribe

Vi garanterer at vores Bed & breakfast i Ribe vil sikre jer et behageligt ophold tæt ved den tyske grænse. Vadehavscentret og Mandø ligger blot et stenkast fra vores Bed & Breakfast, og vi hjælper gerne med en rutebeskrivelse, hvis I ønsker er anderledes flot køretur til den tyske grænse.

Men husk: købsstaden Ribe er som altid parat til at tage imod dig og din familie. Overnatning i Ribe centrum er noget helt specielt, og hvis I er ude efter en autentisk og hyggelig overnatning i Ribe, bør I kaster et blik på denne hjemmeside og lade jer friste. Hvis I er i tvivl om det mindste, står vi parate til at besvare jeres spørgsmål.

Peters jul i Ribe er også lidt af et tilløbsstykke, og vi kan varmt anbefale jer at booke en overnatning i Ribe i denne sammenhæng.